Menu

Waarom Sapiente?

Iedereen wordt gedurende zijn of haar leven geconfronteerd met financiële vragen. Sommige beslissingen kunnen grote financiële gevolgen hebben. Het is makkelijker zulke beslissingen te nemen met een cijfermatige onderbouwing. Wij hebben liever dat u er bewust voor kiest om een bepaald risico niet af te dekken, dan dat u dit onbewust vergeet. Sapiente biedt een breed scala aan financiële diensten en begeleiding aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de beste oplossingen! Wij zijn ruim 20 jaar actief op het gebied van financieel advies. Naast de minimaal benodigde diploma’s, hebben we aanvullende specialistische opleidingen gevolgd op diverse vakgebieden. Financiële planning (FFP), fiscaliteit (RBc) en pensioen (MPLA). Dit hebben we gedaan uit passie en liefde voor het vak en de wens om het beste advies aan u te kunnen geven. Wij adviseren op een eerlijke manier, zonder poespas. Wij staan namelijk graag naast een klant in plaats van erboven.

Uw situatie

Bij Sapiente gaat het om u. We zijn tevreden als we u op een begrijpelijke manier goed inzicht hebben gegeven in uw financiële situatie, zodat u de juiste keuzes kunt maken. Dit zorgt namelijk voor rust over en controle op uw financiële situatie

Deskundig

Samenwerking met specialisten zorgt ervoor dat u altijd deskundig advies ontvangt.

Snelheid en flexibiliteit

Snel schakelen op beslissende momenten, kan het verschil maken. Bijvoorbeeld omdat uw droomhuis zojuist in de verkoop is gekomen, of omdat een rentestijging is aangekondigd. Wij zijn meestal direct bereikbaar en reageren zo snel mogelijk. U kunt ons bereiken op de manier die voor u prettig is, een persoonlijk gesprek, per telefoon, via Skype, e-mail of Whatsapp. Wilt u in de avond afspreken? Dat kan vaak ook.