Menu

Frits de Leeuw BPLA

Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Begonnen als verzekeringsadviseur particulieren. Al snel heb ik mij ontwikkeld tot een volwaardig gesprekspartner voor het MKB en grootzakelijke verzekeringsrelaties. Tevens heb ik me toegelegd op het gebied van hypotheken, collectieve pensioenen en employee benefits. Inmiddels werk ik al ruim 7 jaar als zelfstandig ondernemer.

Voor ondernemingen ben ik voornamelijk bezig met:

  • Pensioencounseling: het oplossen van pensioenvraagstukken.
  • Verzorgen plenaire presentaties en persoonlijke adviesgesprekken op het gebied van pensioen en overige verzekerbare arbeidsvoorwaarden.
  • Uitgebreide financiële advisering van relaties op het gebied van onder andere arbeidsongeschiktheid, pensioen (individueel en collectief), lijfrenteconstructies
  • Zakelijke verzekeringen

Particuliere klanten begeleid ik op het gebied van:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Advisering op het gebied van arbeidsongeschiktheid, pensioen, lijfrenteconstructies en vrije vermogensvorming.

Door deze uitgebreide kennis en ervaring kan ik voor mijn relaties van meerwaarde zijn op het gebied van financiële dienstverlening.

Linkedin Frits de Leeuw