Menu

Peter van Neerbos CFP®

Na een bedrijfsadministratieve opleiding ben ik in het midden van de jaren negentig gaan werken bij een organisatieadviesbureau. Gedurende zes jaar heb ik alle werkzaamheden verricht die op een administratie voorkomen. Uiteindelijk was ik verantwoordelijk voor de administratie van twee zusterondernemingen en rapporteerde ik zelfstandig aan de accountants.

Net na de eeuwwisseling ben ik gestart bij een financieel adviesbureau. Het kantoor richtte zich voornamelijk op de zakelijke adviesmarkt, in het bijzonder op zelfstandig ondernemers/DGA’s en hun ondernemingen. Ik heb hierdoor ervaring met nagenoeg alle voorkomende producten, die binnen een volwaardig kantoor in financiële dienstverlening voorkomen.

De laatste 10 jaar ben ik zelfstandig ondernemer.

Voor ondernemingen ben ik voornamelijk bezig met:

  • Het opstellen van financiële planningen voor hoger management (100 K+).
  • Pensioencounseling: het oplossen van pensioenvraagstukken.
  • Ontslagcounseling: het voeren van persoonlijke adviesgesprekken over de fiscale, sociaalrechtelijke en financiële aspecten van de voortijdige beëindiging van de dienstbetrekking.
  • Verzorgen plenaire presentaties en persoonlijke adviesgesprekken op het gebied van pensioen en overige verzekerbare arbeidsvoorwaarden.
  • Uitgebreide financiële advisering van relaties op het gebied van onder andere arbeidsongeschiktheid, pensioen (individueel en collectief), lijfrenteconstructies en vrije vermogensvorming.

Particuliere klanten begeleid ik op het gebied van:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Advisering op het gebied van arbeidsongeschiktheid, pensioen, lijfrenteconstructies en vrije vermogensvorming.

Mijn klanten zijn tevreden over mijn uitgebreide en pragmatische advies, mijn bereikbaarheid en flexibiliteit en mijn betrokkenheid bij hun financiële vraagstuk.

Linkedin Peter van Neerbos