Menu

Financiële Planning

U kunt beslissingen op allerlei manieren nemen. Vaak gebeurt dit intuïtief, op basis van ervaring of wellicht ondersteund door de mening van anderen. Bij het kopen van de dagelijkse boodschappen of een nieuwe broek heeft dit weinig gevolgen. Op intuïtie een hypothecaire lening aangaan is niet verstandig, net als het eerder met pensioen gaan op basis van uw gevoel. Bij zo’n beslissing is het uiterst zinvol om een financiële planning te laten maken. Een financiële planning geeft u de uitkomsten die u nodig heeft om beslissingen te kunnen nemen op basis van cijfers. Cijfers liegen namelijk niet, mits goed geïnterpreteerd, maar daar helpen wij u bij.

Financieel plan
Wij kunnen scenario’s in kaart brengen met betrekking tot overlijden, arbeidsongeschiktheid, pensioen en werkloosheid. Eerst brengen we uw huidige financiële situatie in kaart op basis van o.a. de aanwezige inkomsten, bezittingen, schulden, verzekeringen en pensioenen. Vervolgens kunnen wij nagaan of uw wensen en doelstellingen te behalen zijn. Is dit niet zo, dan kunnen wij oplossingen aanbieden die ervoor zorgen dat u wel uw doelen bereikt.
Wij hebben ervaring met het opmaken van een financieel plan voor zowel particulieren als ondernemers. Regelmatig bieden werkgevers hun werknemers een financieel plan aan. Dit om financiële situatie na gedwongen uit dienst treden of bij (vervroegde) pensionering inzichtelijk te maken. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.