Menu

Uw hypotheek

Wij kunnen uw hypotheek onderbrengen bij nagenoeg alle geldverstrekkers. Hierdoor kunnen wij u altijd een aanbod voorleggen dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij kijken niet alleen naar rentepercentages, maar zeker ook naar de voorwaarden met betrekking tot bijvoorbeeld boetevrij aflossen, de aanwezigheid van een verhuisregeling, looptijdrente en natuurlijk de rentevaste periode. Wij brengen vooraf uw totale financiële situatie in kaart, om u vervolgens hypotheekadvies op maat te geven.

Ik koop mijn eerste huis
Jonge starters hebben na aankoop van de eerste woning, vaak nog diverse ingrijpende levensgebeurtenissen voor zich, bijvoorbeeld gezinsuitbreiding, een andere baan, of (tijdelijk) minder werken. Helaas is er ook kans op tegenspoed zoals arbeidsongeschikt raken, relatiebeëindiging, of overlijden. Wij rekenen de mogelijke scenario’s door waardoor u weet welke gevolgen uw keuzes kunnen hebben. Kiest u vervolgens voor het afdekken van de risico’s dan weet u zeker dat uw hypotheek toekomstbestendig is.

Ik wil verhuizen
U wilt wellicht groter gaan wonen, of verhuizen naar een andere omgeving. Maar is dit financieel mogelijk? Uiteraard speelt uw inkomen een rol, maar ook uw vermogen, eventuele overwaarde of een restschuld. Verwacht u een inkomensstijging of is uw pensioen al in zicht? Nagenoeg elke situatie is anders. Wij geven u graag het antwoord op uw vragen.

Ik wil profiteren van de lage rentestand
Wellicht kunt u de hypotheek oversluiten naar een andere aanbieder of een andere constructie, misschien is rentemiddeling voordelig. Wij kunnen berekeningen voor u maken en nagaan of er voordeel te behalen valt. Is dit niet zo, dan vertellen we dat uiteraard ook.

Ik ben zelfstandig ondernemer en wil een hypotheek afsluiten
Bij goede resultaten en goede vooruitzichten is het vaak al mogelijk om na 1 jaar zelfstandig ondernemerschap in aanmerking te komen voor een hypotheek. Wij weten bij welke geldverstrekkers dat mogelijk is. We kunnen vooraf goed inschatten welke mogelijkheden er zijn, omdat we bekend zijn met de acceptatiecriteria.

Een goed advies loont
Uiteraard verdienen uw vragen een gedegen en eerlijk antwoord. U dient een fijn gevoel te hebben bij ons. Daarom starten we met een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op deze wijze kunnen wij elkaar leren kennen. Na dit gesprek beslist u of we u mogen adviseren.

Neem voor al uw hypotheekvragen daarom gerust contact op met de hypotheekadviseur bij u in de regio.

Ga naar contact


Bekijk hier ons dienstverleningsdocument Hypotheekvraag